За нас


  Ние от Мебели Стемар сме изцяло съсредоточени в производството на мебели по индивидуален проект, при които няма почти никакви ограничения в размерите, материалите, конфигурацията и цветовата гама. Мебелите по поръчка се отличават със своята уникалност и неповторимост, което ги различава от тези с масово (серийно) производство.

  За времето от създаването си през 1997г. успяхме да спечелим доверието и на масовия потребител, и на предприятия, хотели, ресторанти и други клиенти, което ни даде възможност за:

  • разширяване на търговската база и изграждането през 2004 г. на модерна търговска сграда в София на Околовръстен път.
  • увеличаване разнообразието на предлаганите продукти чрез включването на корпусна и мека мебел. Непрекъснатото обогатяване асортимента на предлаганото обзавеждане е насочено към интериора на жилища, хотели, офиси и заведения. Предлагаме мебели за спални, дневни, трапезарии, детски стаи, спални, антрета, офис-помещения, което включва корпусна мебел, тапицирани мебели, малки мебели, гардероби, маси, столове, бюра, бар плотове, секции, скринове и ъглови легла. Близката ни цел е обхващане на номенклатурата от стоки за цялостно обзавеждане на дома.
  • създаване на функционални, елегантни и индивидуални интериорни решения. За целта фирмата ни подпомага клиентите в избора и организацията на интериора с професионален съвет, в т.ч. изготвяне на индивидуални проекти за обзавеждане на кухни, дневни, спални. Клиентът задава параметри на помещението, спира се на модел и му се предлагат варианти за комбиниране на елементите в съответствие с индивидуалните клиентски изисквания за пространствено и цветово оформление.
  • изграждане на собствен производствен цех за мeбели по поръчка, в който се стараем да изработваме нестандартни изделия, съобразени изцяло с клиентските желания, без да допускаме компромис с качеството.

Предлаганата от фирмата продукция е за хора, ценящи стилния дизайн и домашен уют без да пропускат практичността и качеството на мебелите.

При покупка на стоки предлагаме транспорт и качествен монтаж.

За комплексно,  цялостно обзавеждане (кухни, дневни,спални, антрета) на апартамент или къща фирмата предлага отстъпки. При всяка следваща среща с клиент, реализирал съвместно с нас интериорен проект ползва допълнителни преференции и отстъпки. 

 

Девизът ни е: Нашите сила, значимост и авторитет са успeлите и доволни клиенти!

Свържете се с нас, споделете мнението си, направете своето запитване. Фирмата ни остава отворена за нови идеи и съвместното им реализиране.

Кухни "Stemar" e запазена марка на "Стемар-Р" ЕООД!